
Aanduiding voor de beste kwaliteit olijfolie.
Gevonden op
http://www.kooknieuws.nl/vaktermen/

Aanduiding voor de beste kwaliteit olijfolie.
Gevonden op
http://www.kooknieuws.nl/vaktermen/

Een kwaliteitslabel voor olijfolie dat staat voor de beste kwaliteit.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10384

Een kwaliteitslabel voor olijfolie dat staat voor de beste kwaliteit.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10384

eerste klasse olijfolie die geen zuivering nodig heeft gehad, met een volkomen onberispelijke smaak, en met een zuurtegraad die maximaal 1% bedraagt
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10396

eerste klasse olijfolie die geen zuivering nodig heeft gehad, met een volkomen onberispelijke smaak, en met een zuurtegraad die maximaal 1% bedraagt
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10396

Synoniemen: extra virgin, koudgeperst. De term extra vièrge staat op producten die niet geraffineerd zijn. Het is het bekendst van olijfolie. Deze olie is koudgeperst wat betekent dat de olijven alleen gemalen, geperst en gefilterd zijn en niet verhit. Daardoor is de smaak uitgesprokener en is de olie gezonder dan de verhitte varianten. Het is ook...
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10750

Synoniemen: extra virgin, koudgeperst. De term extra vièrge staat op producten die niet geraffineerd zijn. Het is het bekendst van olijfolie. Deze olie is koudgeperst wat betekent dat de olijven alleen gemalen, geperst en gefilterd zijn en niet verhit. Daardoor is de smaak uitgesprokener en is de olie gezonder dan de verhitte varianten. Het is ook...
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10750
Geen exacte overeenkomst gevonden.